Az elmúlt években számtalan hazai és nemzetközi híresség választása esett a BlackBerry okostelefonokra, nem véletlenül. Amellett, hogy a csúcskategóriás készülékek mindig is kifejezetten igényes, exkluzív látszatot keltettek, a celebeknél is előtérbe került a biztonság, mint szempont, hiszen egyik híresség sem szeretné, ha a barátai telefonszáma (és a barát itt lehet Tom Cruise-től kezdve Angela Merkelig bezárólag bárki), vagy a velük folytatott levelezés, SMS-ezés illetéktelen kezekbe kerülne.

A hírességek egy része olyannyira megszerette a BlackBerryjét, hogy együtt kel, együtt fekszik vele, és ennek némelyikük hangot is ad. Ilyen például Barack Obama, az Egyesült Államok első embere, a világ első számú politikusa és BlackBerry-rajongója. Obama megválasztása után sokáig cikkeztek a lapok arról, vajon megtarthatja-e a BlackBerryjét, aztán végül kiderült, nincs ok az aggodalomra, a speciális, extra védelemmel ellátott telefont talán még a Pentagon szakemberei sem tudnák feltörni.

A zenészekkel folytatva a sort a sokak által Madonna utódjának tartott popdíva, Lady Gaga is szereti mutogatni a BlackBerryjét, számtalan lesifotón látható a telefon az énekesnőnél, de egyes képeket éppen saját magáról tesz közzé a művésznő - ezeken a tükörben fényképezett fotókon jól látszik, hogy a kamera egy BlackBerry.

A színészvilágban aztán tényleg szinte mindenkinek BlackBerryje van Amerikában. Vehetjük példának Emma Watsont, a Harry Potter sorozat Hermione-jét játszó fiatal színésznőt, de Orlando Bloom, Ben Affleck, Brad Pitt és Tom Cruise is BlackBerry-felhasználó, hogy egyebet ne említsünk. 

A színészek, énekesek és politikusok mellett a sportolók körében is nagy népszerűségnek örvend a márka: A Lotus-Renault Formula 1-es csapatának tehetséges svájci-francia pilótája, Romain Grosjean láthatóan BlackBerryt használ, de a világhírű focisták közül többek közt Wayne Rooney és Cristiano Ronaldo valamint Tevez is ezt a márkát választotta.

Ami a magyar sztárokat illeti, itthon is akad szép számmal BlackBerry a nagy neveknél. Így a márka elkötelezett híve többek közt Julia Carpenter, az egyik legmenőbb magyar női DJ, valamint Zimány Linda, Lola, illetve a teljes Tankcsapda zenekar. 

Ha láttok más magyar sztárt BlackBerryvel, szóljatok, a legjobb, ha fotót is küldtök mellé!


A poszt része a Vodafone BlackBerry játékának.

A részletes játékszabályok megtalálhatók az alábbi linkre kattintva, illetve a  Vodafone Facebook-oldalán.

süti beállítások módosítása