Az Angry Birds Space tegnap picivel több mint egy hónapos késlekedés után a RIM alkalmazásboltjában, az App Worldben is elérhetővé vált - a madarak jöttek, láttak és győztek, olyannyira, hogy a játék nem egészen egy nap alatt a legnépszerűbb fizetős app lett a teljes piactéren. Tehát figyelem: nem a játékok és nem kizárólag a PlayBook appok körében.

Mondjuk abból kiindulva ez nagyjából várható volt, hogy a többi platformon egy hónap elteltével is a top 3 legnépszerűbb tartalomnak felállított képzeletbéli dobogón tanyáznak az űrbéli madarak: Androidon a fizetős verzió a pénzes alkalmazások közt a harmadik helyen áll, míg az App Store-ban az első. 

Fontos változás, hogy az Angry Birds Space valamivel olcsóbb lett (kábé 700 forintba kerül), mint az eddigi részek, igaz, ez a verzió - egyelőre - jóval kevesebb, mindössze 60 pályát tartalmaz, szemben az első kiadás csaknem 300 szintjével. Ez egyébként egyben azt is jelenti, hogy a PlayBook-verzió és a többi platformra készült változat ára közt kisebb a különbség, bár a PlayBook-tulajok így is háromszor annyit kell fizessenek ugyanazért a játékért.

Na nem baj, annál legalább annál jobban megbecsüljük a szerzeményt.

süti beállítások módosítása