A szemfülesebbek már korábban felfigyelhettek rá, hogy egyre több és jobb játék jelenik meg a RIM eredetileg mission critical eszköznek szánt üzleti tabletjére, a PlayBookra. A jég valahol az Angry Birds PlayBookos portjának a megjelenésekor tört meg, de persze sorolhatnánk a sok remek EA játékot, meg a Gameloft fejlesztéseit, amiből néhányat ingyen, vagy bagóért lehet beszerezni most is az App Worldből.

A BlackBerry World 2012 kapcsán is szárnyra keltek érdekes hírek mind PlayBook- mind pedig BlackBerry 10 játékfronton. A Gameloft például bejelentette, hogy az új platform megjelenésére 11 játékot portol BlackBerry 10-re (ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy ezek jó eséllyel a PlayBookon is futni fognak). Aztán itt a Fishlabs, mely a Galaxy on fire HD nevű, világűrben játszódó szimulátor-akció-stratégiai játékot demózta az egyik előadáson (lásd a fenti videót).

Akinek mindez nem lenne elég, azt hadd' sokkoljuk egy további Angry Birds hírrel: ma elérhetővé vált ugyanis PlayBookra az eredeti Angry Birds 2.1-es verziója, mely egy kicsit átdizájnolt interfészt valamint 33 új pályát jelent.

süti beállítások módosítása