Lassan megérkezik a kánikulai szezon, amikor mindenki és minden izzad. Ha a mobilok tudnának izzadni, azok is biztos izzadnának, de az biztos, hogy ilyentájt kifejezetten melegük van, hiszen nem elég a kánikulai meleg, még a bennük található bonyolult chip is fűt. Hogy egy modern okostelefonban lévő processzor üzem közben mennyire képes felmelegedni, azt jól szemlélteti az alábbi video, melyet a Qualcomm szakemberei készítettek.

Azon mondjuk nem lepődünk meg, hogy a Snapdragon processzorcsaládot gyártó cég legújabb lapkája, illetve lapkacsaládja, a Snapdragon S4 a rögtönzött teszt során hogy, hogy nem a legkevésbé melegszik. A tesztelési módszer viszont nagyon tanulságos, érdemes megnézni, de NYOMATÉKOSAN kérek mindenkit, ne próbálja ki otthon!

Ja, és ez azért érdekes itt a BerryBlogon, mert a pletykák szerint a BlackBerry 10-es okostelefonokban Snapdragon S4 processzor lesz, vagyis nehezebb lesz velük vajat olvasztani. Szóval ha valakinek erre kell a telefon, nézzen más gyártó terméke után.

süti beállítások módosítása