Alig múlt el a BlackBerry World 2012, a RIM máris bejelentette a jövő évi dátumot a legfontosabb happeningjére, melyet szokás szerint a floridai Orlandóban rendeznek a kanadaiak. Az idei rendezvény idején több aggodalmaskodó hangot is hallhattunk arról, hogy a RIM jövőre esetleg meg sem rendezi már a Worldöt, ez azonban szerencsére merő fantazmagória volt, az esemény május 14-16-án lesz Floridában.

Ami azt illeti, a jövő évben a BlackBerry World mellett minden eddiginél több rendezvényt és konferenciát/képzést tart majd a RIM a tervek szerint. A DevCon-t jövőre BlackBerry Jam-nek hívják majd, és 2013-ban is három lesz belőle, ebből egy - ahogy idén is - február elején Amszterdamban. A Jam World Tour fejlesztői fejtágítás pedig világszerte összesen 23 nagyvárost látogat meg -- hozzánk legközelebb Varsót.

bbworld2012.jpg

Szóval nem lehet azt állítani, hogy a RIM-nek nincsenek tervei arra nézve, hogyan érje el a fejlesztőket jövőre, addigra pedig minden bizonnyal már a felhasználók kezében is ott lesznek a BlackBerry 10-es készülékek, melyekre jobbnál-jobb alkalmazásokat érhetnek majd el a vásárlók, többek közt a Jam turné áldásos hatásának köszönhetően.

Ami a BerryBlogot illeti, jövőre igyekszünk ott lenni legalább egy nagyszabású rendezvényen, hogy ez az amszterdami BlackBerry Jam lesz-e, vagy netán ezúttal már Amerikába is eljutunk a BlackBerry Worldre, azt egyelőre nem tudjuk. Még az sem kizárt, hogy mindkettő összejön.

Címkék: world blackberry jam
süti beállítások módosítása