Vannak dolgok, amik egyszerűen nem adatnak meg mindenkinek, vannak ilyen fogyasztói termékek is, például okostelefonok, melyekhez csak egy szűk kör, egy elit klub juthat hozzá. A luxuscikkekre ma már egy egész iparág specializálódott, köztük dizájncégek, mint például az osztrák Porsche Design. Ők tervezték a BlackBerry 9900-ra épülő BlackBerry P'9981-et, melyet nemsokára itthon is beszerezhetnek a tehetősebbek.

p9981_2.jpg

A rendkívül megosztó külsejű P'9981-nek pont az az egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy a limitált szériában gyártott kütyühöz nem lehet csak úgy hozzáférni -- bár bizonyos szolgáltatóknál a felsőkategóriás BlackBerrykhez sem triviális mutatvány hozzájutni. A Porsche Design BlackBerryje azoknak készül, akik TÉNYLEG ki akarnak tűnni a tömegből és erre nem restek sok-sok pénzt áldozni, csak hogy elégedetten szemlélhessék a szűkebb és tágabb társaságukban a wtf-arcokat.

A P'9981 hazai forgalmazásának indulásáról egyelőre konkrétabb részletet nem tudunk nektek mondani, árról pedig úgy gondoljuk illetlenség lenne beszélni, elég, ha nagyjából annyiban maradunk, hogy aki megengedhet magának egy Porschét, az jó eséllyel megengedheti magának ezt a telefont is.

De azért jó lesz, ha siet, nehogy elkapkodják előle.

süti beállítások módosítása