Biztos előfordult már veletek, hogy egy ismerősötöktől, barátotoktól  megpróbáltátok megtudni, milyen alkalmazásokat használ, illetve miket telepített a telefonjára. Aztán a huszadik cím felsorolása után szépen elvesztettétek a fonalat.

Szerencsére a BlackBerry App World legújabb, most megjelent, 3.1.4.25-ös verziószámot viselő frissítésének telepítése után ez többé nem fordulhat elő, feltéve, hogy mindketten NFC-s BlackBerryt használtok. Az alkalmazás-piactér kezelésére hivatott kliens új verziója ugyanis képes NFC-kapcsolaton keresztül több ismerős alkalmazáslistáját letölteni és megjeleníteni, emellett persze te is meg tudod mutatni másoknak, hogy miket telepítettél a telefonodra.

appworld9320.jpg

Aki sosem használt NFC-t és nem is szándékozik, annak is lehet hasznos funkció az új kliensben, hiszen mostantól egyetlen gombnyomással az összes frissítésre váró alkalmazást egyszerre lehet frissíteni az újabb verzióra, nem kell egyenként végignyálazni a listát, ami - különösen ha több tucat appot használ valaki - elég hasznos funkció tud lenni.

Az új App World egyelőre csak a PC-s böngészőfelületen keresztül érhető el, de várhatóan a következő napokban mindenki számára elérhetővé válik majd az új verzió magán a kliensen keresztül is.

süti beállítások módosítása