Nemrég írtunk róla, hogy az új, BB10-es BlackBerryk nem teljesen megbonthatatlan készülékek lesznek, vagyis ugyanúgy levehető lesz a hátlapjuk, mint a mostani modelleknek. Most pedig itt egy videó, amin már látszik is a hátlap alatti, hosszúkás áramforrás, ami az L-sorozatú telefonokat táplálja majd. Egyelőre ez is több, mint a semmi.

A bemutatóvideóról (nem tudja valaki, miért szól alatta ilyen gyászos zene?) készült videónál láthatóan nagyon vigyáztak arra, hogy a telefonból semmi ne látszódjon, úgyhogy ebből aztán tényleg semmi nem derül ki az újdonságról, de azért szemfüles nézőknek feltűnt (mi ha megfeszülünk, sem látjuk), hogy az LS1 jelzésű akkumulátor egy 1800 mAh-s áramforrás, ami tekintve, hogy az London processzorának órajele minden valószínűség szerint 1,5 GHz-re lesz belőve, szinte biztosan nem fogja napokig táplálni a telefont.

Hacsak a RIM nem talált ki valami varázslatot, amit a BlackBerry 10 energiatakarékossági beállításaiba csempészve képes spórolni az energián, de erről még nagyon korai beszélni, egyelőre jobb híján kénytelenek vagyunk megelégedni azzal, hogy az akkumulátort nézegetjük.

Via BlackBerry Italia.

süti beállítások módosítása