Úgy látszik így az ősz tájékán mindenkire rájött az újíthatnék a szolgáltatók közül, itt van mindjárt a Telenor, mely a teljes lakossági díjcsomag-kínálatát lecseréli szeptembertől. Igaz, a jelek szerint egyikbe sem raknak BlackBerry Internetszogláltatást, sőt, nagyon úgy tűnik, hogy nem is lehet rendelni az új, adatforgalmat is tartalmazó tarifacsomagokhoz BIS-t. Puff neki.

telenor_logo_black.jpg

Akit érdekel, az új tarifacsaládot csakúgy mint régen, két részre fogják osztani, a Klasszik díjcsomagok csak beszédforgalmat és SMS/MMS-küldést tartalmaznak, míg a Smarttarifa (!!!) díjcsomagokhoz adat is jár. A fenti okokból kifolyólag a Klasszik csomagok mellé érdemes BIS-t venni, esetleg kiegészítve valamelyik Mobil Online csomaggal, aminek ellenben fel lehet használni a teljes adatforgalmi keretét BlackBerry APN-en keresztül is.

Ehhez persze meg kell rendelni még pluszban a BlackBerry Internet Solution névre keresztelt BIS-t, aminek a havi díja jelenleg 2100 forint a szolgáltatónál. A legolcsóbb Klasszik díjcsomag egyébként 1690 forintba kerül, úgyhogy a BlackBerry adatforgalom ilyenkor önmagában drágább, mint a hang előfizetés, elvileg 150 megabájtos havi korláttal, ami BlackBerryknél szinte egyet jelent a korlátlan használattal.

süti beállítások módosítása