Nem egészen két hét, és itt az őszi szezon legnagyobb BlackBerrys dzsemboréja (szó szerint), a Jam Americas, leánykori nevén Devcon Americas, mely az amerikai kontinens fejlesztőinek legjavát hívja össze egy kis fejtágításra meg konferenciázgatásra. Az Apple és a Nokia termékbejelentő rendezvényeit követően (az egyik tegnap, a másik múlt héten volt) számunkra most leginkább az a legfontosabb kérdés, várhatunk-e bármiféle termékbejelentést a RIM részéről szeptember végén.

jam_americas.jpg

Mitagadás, már nagyon időszerű lenne lerántani a leplet az új, BB10-es termékcsaládról, aminek a megjelenését a nyár elején halasztották őszről jövő év elejére. Ami azt illeti, az időzítés is stimmelne, két-három hónappal a piaci premier előtt azért már lehetne mutogatni készülékeket, legalább elárulni valami konkrétumot arról, hogy mit fognak tudni az új modellek, hogy az igazán elvetemült rajongók a karácsonyt is végigböjtöljék csak azért, mert tudják, hogy egy hónappal később micsoda csodához juthatnak hozzá.

Nem mellékesen a Jam Americas nyitóelőadását állítólag Thorsten Heins, a RIM vezére tartja majd, bár ő ott volt a színpadon februárban és májusban is, mégsem volt eget rengető bejelentés, szóval ez még önmagában nem jelent semmit. De azért hátha most vigyorogva előhúz majd a zsebéből egy végleges Nevadát meg Londont.

Akárhogy is lesz, az új BlackBerryk bejelentése most már egész biztosan nem várat sokat magára, ha nem szeptember végén, akkor tippre októberben, legeslegkésőbb novemberben történni fog valami - talán stílszerűbb is lenne ebből egy igazán nagy horderejű bejelentést csinálni és elkülöníteni minden más rendezvénytől. Nagyon kíváncsian várjuk már ezt a bemutatót,  bárhol és bármikor is legyen.

Címkék: jam rim americas bb10
süti beállítások módosítása