Előre leszögeznénk, hogy az alább látható videó nem hivatalos forrásból származik, és semmi köze a RIM-hez, azt leszámítva, hogy egy olyan eszközt ábrázol, amit nagy valószínűség szerint ebben a formában mutat majd be a kanadai gyártó nem is olyan soká. A lényeg, hogy megérkezett az első mozgókép a London kódnevű BlackBerry 10-okostelefonról, mely az eddig kiszivárgott képek alapján állt össze kerek egésszé.

A Londonról eddig azt tudni, hogy teljes érintőkijelzős okostelefon lesz, várhatóan kétféle színben kerül forgalomba (feketében és fehérben), illetve a manapság oly divatos trendekkel ellentétben eltávolítható lesz a hátlapja, így az akkumulátort bárki könnyedén kicserélheti (pótakkuval rendelkezők előnyben). 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekünk egyre jobban tetszik ez a design, ami az unifomrizált tepsifonok közt is próbál kitűnni valamelyest a tömegből. Kérdés, hogy mindezt milyen anyagokból rakják össze, de a RIM-et és az eddigi csúcskategóriás BlackBerryket ismerve ebben nem lesz hiba (a központi házkeret például az eddigi képek alapján jó eséllyel alumíniumötvözetből készül majd, csak a hátlap és az alsó-felső burkolóelem lesz műanyag).

Via CrakBerry.

süti beállítások módosítása