Tegnap nagy dirrel-durral bemutatkozott a Vodafone legújabb lakossági mobiltarifa-családja, a RED, mely tényleg egyedülálló és igazán hiánypótló a magyar mobilszolgáltatók körében. Aki nem hallott volna róla, a RED lényege, hogy korlátlan percet lehet vele havonta telefonálni, meg korlátlan SMS-t lehet vele küldeni, illetve a drágább csomaghoz van egy csomó hasznos extra, például olyan készülékbiztosítás, ami lopás esetén is térít.

vodafone_red.jpg

A díjcsomagokban típustól függően 2-4 GB adatforgalom lett integrálva, de elsőre nem tiszta, hogy ez BlackBerry APN-en keresztül is felhasználható-e. Mivel ott voltunk a szolgáltatást bejelentő tegnapi sajtótájékoztatón, ezért megkérdeztük a legilletékesebb embert, Richard Sherwoodot, a Vodafone lakossági szolgáltatások üzletág-igazgatóját arról, milyen viszonyban vannak a RED tarifák és a BlackBerryk.

Sajnos kevés jó hírünk van, a tarifák nem kompatibilisek a BlackBerrykkel, vagyis a 2-4 GB adatmennyiség BlackBerry adatforgalomra egyáltalán nem használható. Így aki díjcsomagba integrált BlackBerry szolgáltatást szeretne, az kénytelen továbbra is a Matrix 4, vagy annál drágább tarifákat választhatja, ezek viszont nem tartalmaznak korlátlan beszélgetést, vagy SMS-t.

Semmi sem tökéletes...

Címkék: vodafone red
süti beállítások módosítása