Immár második alkalommal gyűlnek össze a mobilos iparág legkülönfélébb, leginkább alkalmazásfejlesztésben érdekelt szakemberei a HWSW szervezésében zajló App! konferencián, melynek kibővített programjában az NFC technológia, és az abban rejlő üzleti lehetőségek is helyet kapnak. 

Az App!2012 Mobilalkalmazás-fejlesztés és NFC konferencia platformtól függetlenül mindenkinek szól, aki közel áll, vagy közel szeretne állni a tűzhoz, vagy egyszerűen csak érdekli a téma, netán még jobban, hatékonyabban akarja csinálni azt, amit csinál. Az előadók és a közönség köreiben neves fejlesztőcégek, mobilszolgáltatók, más, az iparágban érintett multik, médiavállalatok képviselői sorakoznak, emellett a gyártók legújabb fejlesztéseivel is megismerkedhetnek a kiállításra látogatók.

Akár fejlesztesz BlackBerryre, akár nem, ha komolyan gondolod, hogy ebből a szakmából akarsz hosszabb távon megélni, mindenképpen ott a helyed a rendezvényen!

A konferencia november 20-án várja az érdeklődőket a MOM kulturális központban, Budapesten. A részletes ajánló és program megtalálható a rendezvény weboldalán.

Címkék: konferencia app hwsw
süti beállítások módosítása