Nem gondolom, hogy a Telenor Magyarország korábban különösen kompetens lett volna itthon BlackBerry-tekintetben, de azt sem gondoltam volna, hogy a korábbinál is rosszabb lehet a helyzet -- pedig úgy néz ki lett, a szolgáltatónál ugyanis minden jel szerint szőrén-szálán eltűntek a BlackBerryk a lakossági kínálatból.

telenor_noblackberry.jpg

A Telenor weboldalán található, márkákra lebontott telefonlistában pár héttel ezelőtt még ott volt a 9900 és a 9360, ma viszont már egyáltalán nincs BlackBerry a készüléklistán, azaz nem rendelhetők online a telefonok -- feltételezhetően a boltokban sincs már belőlük legfeljebb pár darab. Először azt hittem, csak a webes adminisztrátorok szúrtak el valamit, de a szolgáltató aktuális lakossági árlistáján sincs egy darab BlackBerry sem, szóval ez nem hiba, ez bizony feature.

Gyorsan tegyük hozzá, a változás csak a lakossági ügyfeleket érinti, vagyis a Telenor a vállalatoknak továbbra is ad el BlackBerryket, ha éppen azt akarnak vásárolni, illetve nem kizárt, hogy egyéni kérésre lakossági ügyfélnek is beszereznek, mindenesetre az, hogy nincs listázva egy készülék sem, az szerintünk hosszabb távon semmiképpen nem jó sem a BlackBerry-rajongóknak, sem a Telenornak. 

Megpróbálunk utánajárni, mi történhetett, reméljük csak valami átmeneti zavar támadt az erőben.

süti beállítások módosítása