Két év -- pontosan ennyi idő telt el azóta, hogy útnak indultunk a BerryBloggal, sokáig tűnődtem rajta, hogy a kétéves születésnapra ezúttal is valami nagyszabású játékot csináljunk, netán születésnapi partit. Aztán úgy hozta a sors, meg az állandóan szűkös idő, hogy sajna egyik sem fért bele, de egy aprócska fejlesztést, ha lehet így nevezni, azért sikerült végrehajtani a szülinapra.

December 1-től a BerryBlog a megszokott berryblog.blog.hu és berryblog.hu domainek mellett immár a bb10.hu domainről is elérhető, ez esetben ráadásul alapesetben egy válogatott tartalmat fogsz kapni, ami a BlackBerry 10-zel kapcsolatos összes posztot tartalmazza. Mindez annak a törekvésünknek a jele, hogy a BerryBlogot egy olyan információforrássá és rajongói bázissá változtassuk, melyen a RIM következő generációs operációs rendszerével kapcsolatos összes lényeges információ megtalálható naprakészen, pontosan és az eddigiekhez hasonlóan emészthető formában, legyen szó külföldi vagy hazai vonatkozású hírekről.

newlogo_small.jpg

Ez természetesen még csak a kezdet, de azt hiszem nem árulunk el túl nagy titkot azzal, hogy január 30-hoz közeledve lesz még egy-két apróbb változás a BerryBlogon, mely közelebb visz a fenti célunkhoz. A blog mellett továbbá december elejétől saját üzemeltetésbe vesszük az egyéves születésnapját ünneplő BerryBoltot is, ahol eredeti BlackBerry-tartozékokat találtok kedvező áron, az eddigieknél is nagyobb választékban. A boltot emellett éppúgy felkészítjük majd a BlackBerry 10 indulására, mint a blogot.

Gyertek hozzánk vissza a hét minden napján és ígérjük, mindig igyekszünk valami újat mutatni nektek a következő, a RIM és a BlackBerry számára sorsdöntőnek számító évben is! 

Tom és Berry

süti beállítások módosítása