Múlt héten lement a BlackBerry Jam Asia, ahol a világ leggyorsabb ütemben fejlődő mobilpiacára dolgozó fejlesztők ismerkedhettek a BlackBerry 10-ben rejlő lehetőségekkel. Ezen a dzsemborén készült az alábbi bemutatóvideó, melyet Vivek Bhardwaj, a RIM szoftverportfólióért felelős vezetője tartotta. Hogy pontosan mit takar ez a pozíció, azt ne kérdezzétek, mindenesetre ő az a tag, aki Thorsten Heins mellett állandóan demózza mostanában a BB10-es felületeket.

Vivekkel egyébként mi is találkoztunk idén februárban Amszterdamban a Devcon Europe-on, ahol még nem igazán láttunk részleteket a BlackBerry 10 működéséből. A felület egyébként minél többet nézzük, annál nagyobb eufóriát vált ki belőlünk, ha még ebbe belepakolnak néhány ütős újdonságot, meg tényleg lesz sok app, nem lesz itt semmi hiba.

Aki egyébként a csilli-villi funkciók, meg villogó widgetek hiánya miatt húzza a száját, gondolja végig például azt, hogy melyik platformon hány lépésből (hány gombnyomás/érintés) érheti mondjuk el a leveleit, netán a névjegyzékét ha éppen egy másik alkalmazás fut az előtérben, illetve hány lépésben térhet vissza ehhez az alkalmazáshoz. Aztán nézze meg újra ezt a videót...

Via BBin.in.

Címkék: hub flow bb10
süti beállítások módosítása