A BerryBlogon általában a BlackBerryk lakossági vetületeiről szoktunk írni, most azonban kivételesen eltérünk ettől a szokásunktól, mivel olykor azért más szegmensekben is vannak jó fejlemények, mint például most a Vodafone-nál, ahol új kisirodai-kisvállalati BES-opciót vezettek be az elmúlt napokban.

voda_logo.jpg

Belsős infók szerint az új, "BlackBerry BES kiegészítő opció" mostantól érhető el több tarifacsomaghoz is, és a lényeg, hogy ezzel a tarifacsomagban benne foglalt adatmennyiség teljes mértékben leforgalmazható BlakcBerry APN-en keresztül is (csakúgy, mint a lakossági Mátrix tarifák mellé kínált megoldás esetében). Az opció a Vállalkozói FIX tarifacsomagok (kivéve Vállakozói FIX 1700), Vállalkozói Osztható tarifacsomagok (kötelezően választandó Okos Ráadás csomagokkal) valamint üzleti Vodafone RED tarifacsomagoknál érhető el, havi 2490 forintért, határozatlan idejű szerződéskötés esetén.

Bár erről a megrendelés  és utazás előtt nem árt meggyőződni, úgy tudjuk, hogy bizonyos díjcsomagoknál napi 50 MB roamingforgalom is elérhető a szolgáltatás használatakor. 

süti beállítások módosítása