Talán emlékeztek még, a BerryBlog a világon elsőként adott hírt arról, milyen tartozékok lesznek a BlackBerry 10-es telefonokhoz, pontosabban az L-szériához, most pedig a CrackBerry jóvoltából itt vannak az első képek három különböző típusú tokról.

z10_tokok.jpg

A képen lévő három tok balról jobbra haladva az övcsipeszes bőrtok (Flip Shell), a mikroszálas tok (ebből lesz bőr változat is, plusz különböző színű kiszerelések) és a Transform Hard Shell, aminek egyelőre nem találtuk ki a magyar nevét, majd ha többet látunk belőle, okosabbak leszünk (valószínűleg ez lesz a kemény hátlap, aminek lesz puha változata, minden bizonnyal szilikonból). Egyelőre nincs kép a Flip Shell nevű tokról, ami valószínűleg egy olyan cucc lesz, ami egy hátlapból és a kijelző elé hajtható előlapból áll majd, meg persze ne feledkezzünk el a Multimedia Dockról, ami mondjuk nem tok, de valószínűleg elég menő cucc lesz, HDMI és talán USB-csatlakozóval.

Egy biztos, mire az első BB10-es készülékek itthon megjelennek, ezeket mind megtaláljátok majd a BerryBolt választékában, mint minden más tartozékot, amit a január 30-i bejelentés után fogtok látni.

Via CrackBerry.

süti beállítások módosítása