Akik lájkolják a BerryBlog oldalát a Facebookon, azoknak valószínűleg nem mondok újdonságot azzal, hogy végre-valahára, nem egészen egy héttel a világpremiert követően ide is eljutott a legelső BlackBerry 10-es okostelefon, a BlackBerry Z10. A beköltözés már megtörtént, az ismerkedés percei jelenleg is zajlanak, kicsit úgy érzem most magam, mint egy első randin, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy ennek még véletlenül sem lesz szex a vége.

z10_indahouse.jpg

Megnyugtatok mindenkit, ennek előbb-utóbb részletes teszt lesz a vége, de egyrészt nem akarom elkapkodni a dolgot, másrészt pedig szeretném kicsit interaktívvá tenni a BerryBlog első BlackBerry 10-es tesztjét. Úgyhogy arra szeretnélek kérni titeket, hogy írjátok meg vagy itt a kommentekben, vagy az info@berryblog.hu e-mail címen, hogy mire vagytok különösen kíváncsiak, én pedig igyekszem mindennek utána járni, amellett persze, hogy napi szinten használom a telefont és megpróbálok vele a lehetőségekhez mérten minél több tapasztalatot gyűjteni, minél több funkciót és alkalmazást kipróbálni. 

Nem lesz rövid az ismeretség ez után az első randi után, azt már most látom, és bizonyára kicsit össze kell majd még csiszolódnunk, de az eddigiek alapján nagyon bizakodó vagyok. Nemsokára részletezem, addig is írjátok meg, mi érdekel a legjobban titeket a BlackBerry Z10-zel kapcsolatban!

Címkék: blackberry z10