Tudom, hogy a legtöbben BlackBerrykkel kapcsolatos híreket olvasni jártok ide (ezt az igényeteket megpróbáljuk maximálisan kiszolgálni), de aki még nem tudná, van egy kicsiny, mondhatni családi boltocskánk is, ami eredeti BlackBerry tartozékokra szakosodott: ez a BerryBolt, ahol mindenféle tokokat, töltőket, kábeleket, headseteket és egyéb tartozékokat találtok. 

Úgy gondoltuk, itt az ideje a bolt és a blog együttélését kicsit szorosabbra fogni, de megígérjük, ez nem azt jelenti majd, hogy az agyatokra megyünk mindenféle ajánlatokkal. Sőt, reméljük mind több BlackBerry-felhasználónak érdemes lesz követni a blogot, mert mostantól heti rendszerességgel, minden héten hétfőn indít a BerryBolt egy egy hétig tartó akciót, amit itt a BerryBlogon is beharangozunk egy posztban. 

bb9700_holster.jpg

Ezen a héten bőrtokokat kínál 30 százalék kedvezménnyel a BerryBolt a BlackBerry 8520, 9300, 9700 és 9780-as típusokhoz, többféle színben, övcsipesszel és övcsipesz nélkül. Mindegyik aktív tok, és ahogy már a poszt elején említettem, eredeti BlackBerry tartozék!

A kedvezményes áron kínált bőrtokokat az alábbi linkeken találjátok a BerryBoltban:

Az akció csak a készlet erejéig tart (kifutó termékek)!

süti beállítások módosítása