Aki még nem kapott volna róla a különböző csatornákon vagy fórumokon értesítést, ezen a héten (konkrétan tegnap este) elkezdődött a T-Mobile, vagyis a Magyar Telekom külön bejáratú nagy átállás show-ja, melynek eredményeként később remélhetőleg mindenki egyszerűbb számlát fog majd kapni és egyszerűbben tud majd ügyet intézni, a világ pedig egy boldogabb hely lesz. Ennek azonban ára van, így az átállás idején bizonyos ügyfélszolgálati csatornák nem üzemelnek majd. De azért csak semmi pánik!

telekom_logo.jpg

Így például ha BlackBerry Z10-re vágysz, jó ha tudod, hogy a T-Mobile online ügyfélszolgálata nem működik mától vasárnap estig, azaz nem tudod a telefont az interneten megrendelni -- de a boltokban elvileg hozzáférhető (a hét végére remélhetőleg lesz mindegyik nagyobb shopban). Ha tehát a mostani, vasárnapig tartó átmeneti időszakban váltasz régi BlackBerryről újra, ezt csak a T-Pontokon tudod megtenni, viszont a rendszer nem tudja beváltani a hosszú hónapok kitartó telefonálgatásával összegyűjtött Kapcsolat pontjaidat, új ügyfélnek pedig egyáltalán nem tud értékesíteni SIM-et és készüléket a szolgáltató vasárnap estig.

Remélhetőleg az átállás során minden simán megy majd, és hétfő reggel egy szebb, jobb világra ébredhetnek a Telekom ügyfelek, akiknek idén még kétszer -- várhatóan júniusban és októberben -- hasonló procedúrának kell alávetniük magukat. 

Fontos, hogy a szolgáltatásokat a köztes időszakban is problémamentesen igénybe lehet majd venni, de ha valami akadozna vagy láthatóan nem jól működne (pl. BIS), szóljatok itt, vagy küldjetek e-mailt, utánajárunk!