Ha emlékeim nem csalnak, a BlackBerry 10 operációs rendszer január 30-i rajtja során a BlackBerry tett egy olyan ígéretet, hogy a méltán népszerű, bár manapság már kicsit olykor lesajnált Angry Birds franchise elkészül az új OS-re. A premiert követően a sorozat legújabb tagjának számító Angry Birds Star Wars azonnal megjelent a BlackBerry Worldben (ráadásul ingyenesen), most pedig egy újabb rész, a szintén űrben játszódó Angry Birds Space vált elérhetővé a platformra.

angrybirds_space.jpg

Az Angry Birds Space kétségtelenül nem mai játék, tavaly márciusi megjelenése azonban új szint vitt a sorozatba. Később az app elkészült a PlayBookra is, a BB10-es verzióban pedig annyi különlegesség mindenképpen van, hogy akárcsak a Star Wars, ez is flottul működik a Q10 kocka kijelzőjén, ami már önmagában egy vicces látvány.

Szóval ha valakit még érdekel az Angry Birds Space, nos hajrá, irány a BlackBerry World, ahol potom 0,89 euróért lehet hozzájutni a játékhoz (ahogy eddig nem volt, úgy most sincs ingyenes verzió belőle).

Az Angry Birds Space BB10-es verziója letölthető erről a linkről.

süti beállítások módosítása