Félig-meddig régi elképzelés, félig a tegnapi alkalmazásajánló poszton felbuzdulva szeretnék indítani egy új rovatot (már ha lesz rá jelentkező, meg igény), melynek célja, hogy népszerűsítse a hazai fejlesztésű alkalmazásokat, melyek vagy eredetileg is BB10-re készültek, vagy a fejlesztőjük úgy gondolta, érdemes a platformra is elkészíteni, átportolni egy már más platformon meglévő verziót.

Mivel a BerryBlog olvasóközönsége szomjazza (ugye?) a jobbnál-jobb appokat, pláne ha azok valamilyen magyar szolgáltatáshoz, vagy termékhez kötődnek, uram bocsá' magyarul kommunikálnak, ezért ezennel elindítom a BB10-es alkalmazásajánló magyar kiadványát.

Ha fejlesztő vagy, és úgy érzed a BlackBerry Worldben elérhető alkalmazásod több figyelmet érdemelne, netán csak rátaláltál egy jó magyar tartalomra a piactéren, küldd el az app elérhetőségét nekünk az info@berryblog.hu -ra! Mi pedig letöltjük, használjuk és jól megírjuk a tapasztalatainkat róla. Az sem baj, ha idegen nyelvterületre fejlesztesz, a lényeg, hogy küldj nekünk olyan appot, ami hazai fejlesztői műhelyben készült.

Nyomjátok a kontentot!

süti beállítások módosítása