Aki régóta olvasója a BerryBlognak, emlékszik rá, hogy volt, illetve van egy rovatunk, a heti BB-celeb, ami szerintem most már nagyjából hónapok óta nem jelentkezett -- az utolsó celebünk talán Alicia Keys volt, a BlackBerry új kreatív igazgatója, akit egy meccsen kaptak le a fehér Z10-ével. A gyártó nehéz hónapjai a celebfelhozatalra is rányomták a bélyegüket, ma már tényleg lepkehálóval kell fogni a BB-hez ragaszkodó hírességeket.

dicaprio.jpg

De azért a jelek szerint semmi sincs veszve, hiszen itt van a Titanic hőse, Leonardo DiCaprio, akit egy fekete Z10-zel fotózott le egy paparazzo -- DiCaprio szemmel láthatóan fotózgat vagy videózgat a telefonnal, bár hogy a készülékből kilógó kábel hová csatlakozik, az rejtve marad a szemünk elől, vagyis ez már örökre a sztár intim zónájának a titka marad.

DiCaprio egyébként régi BB-hívó, fotózták már le 8520-szal meg 9900-assal is, úgy látszik a QWERTY-t nem szereti már annyira, vagy csak a szolgáltatójánál nem árulják egyelőre a telefon nyomógombos testvérét, amire van esély, hiszen Amerikában egyelőre elvétve kapható csak a Q10.

Szóval a lényeg, hogy a BB-celebek nem tűntek el, Leonardo DiCapriót pedig nem nyelte el az Atlanti Óceán. Remélem most mindenki hátradőlt és megnyugodott.

süti beállítások módosítása