Általában nem szoktam itt a BerryBlogon nem hivatalos operációs rendszerek letöltési linkjeit közzétenni, több okból sem. Egyrészt soha nem lehet az ember biztos benne, hogy mit rak fel a drága telefonjára, másrészt az OS-frissítés még a leggyakorlottabbak számára is tartogat buktatókat, meglepetéseket, ezekért pedig semmiképpen nem szeretne a BerryBlog felelősséget vállalni.

4537_z10.jpg

Ettől függetlenül akadhatnak olyan olvasók, akik mindig a legfrissebb kiadású rendszert szeretnék futtatni a gépükön, nekik jöjjön most két frissítés -- mindkettő ugyanazt a verziófrissítést tartalmazza, de nagyon fontos, hogy az egyik Z10-re (csak a szolgáltatóknál kapható STL100-1-es modellre), a másik pedig a Q10-re telepíthető!

A frissítések letöltési linkjeit kivételesen azért teszem közzé, mivel láthatóan egységes, minden modellre kiterjedően ugyanabban az időben megjelenő csomagról van szó, ami többször valami komolyabb hiba kijavítását hozza (a BlackBerry a javított hibák részletéről soha nem szokott információkat közölni), szóval nem kizárt, hogy ezúttal megéri kockáztatni.

A frissítések telepítéséhez egy windowsos PC és egy USB kábel kell, a tömörített állományba csomagolt .exe futtatható fájl elindítása után azonnal, kérdezés nélkül elindul a frissítés a csatlakoztatott telefonra. A folyamat mindent felülír a telefonon (kivéve a memóriakártya tartalmát), szóval ha meg akarod tartani a beállításaidat, előtte végezz egy komplett rendszermentést a BlackBerry Link szoftverrel!

Ne feledd, mindezt saját felelősségedre!

süti beállítások módosítása