Igen, jól olvastátok, rövidesen egy újabb OS 7.1-es BlackBerryt dobhat piacra a kanadai gyártó itt a nagy BB10-es pörgés közepette, mégpedig úgy hírlik, hogy a telefon a szép emlékű, immár ötéves múltra visszatekintő Bold családba tartozik majd, vagy legalábbis a típusjelzése alapján oda sorolható. 

Kiszivárgott infók szerint a BlackBerry hamarosan piacra dobja a 9720-as típust, ami a 2011-ben (!) megjelent 9790 felturbózott változata lehet. A készülékről sok minden eddig nem derült ki, azon kívül, hogy QWERTY-gombsorral lesz ellátva a kijelzőjének felbontása pedig 480x360 pixel lesz, vagyis pont annyi, mint a 9790-nek.

BlackBerry-9720.jpg

A névadás egyébként egyáltalán nem meglepő, a Curve család esetében ugyanezt meglépte már a BlackBerry, ott a 9360 után érkezett a 9320, ami bizonyos szempontból egyébként jobb telefon, mint az elődje, szóval a 9720 esetén is várható azért, hogy szinte minden paraméterét tekintve felülmúlja majd az olcsóbb Bold-típust.

Mivel ez esetben sem hosszadalmas fejlesztési szakasz, sem komolyabb tesztelési időszak nem vár a BlackBerryre, a 9720 várhatóan a bejelentést követően villámgyorsan a boltokba kerülhet, tippem szerint jó nyomott áron, és többnyire a fejlődő országokban, tehát Indiában, Indonéziában és hasonló egzotikus vidékeken -- meg ki tudja, talán nálunk is.

Via Bla1ze.

süti beállítások módosítása