Múlt héten megjelent egy igaz történet itt a BerryBlogon egy Z10 vásárlás viszontagságairól a Vodánál -- akkor megígértem nektek, hogy beszámolok a sztori két főszereplőjének, Bonnie-nak és a Clyde-nak (persze nem ez az igazi nevük, és a névadókkal ellentétben természetesen nem fegyverrel mennek a boltba telefonért) a történetéről, pontosabban annak végkifejletéről.

bonnieclyde.jpg

Ahogy azt sejteni lehetett azért, a történet happy enddel zárult, a részleteket kicsit később. Arról a dramaturgiai fordulatról azonban előtte mindenképpen érdemes megemlékezni, hogy a sztori első felét leíró poszt után megkeresett a Vodafone sajtóosztálya, hogy ugyan adjam már meg Bonnie és Clyde elérhetőségét, szívesen segítenének nekik. Addigra azonban a történet magától szerencsés fordulatot vett, így:

Mindenkepp szerettem volna egy uzit irni a pozitiv tapasztalatainkrol is.
 
Tehat:
 
A neten keresztul kikerestunk egy kozponti vodas szamot, ahol vegul tudtak segiteni es megneztek melyik uzletben van raktaron Z10. Igy jutottunk el a Deak F utcaba, ahol nem csak a design, de az alkalmazottak is zsenialisak voltak.
 
Pikk pakk tudtak segiteni, elokerultek a telefonok is, megkotottuk a szerzodeseket. Kedvesek voltak es szuperrugalmasak.
 
Szoval van erre is pelda , es ha fele ennyire lettek volna segitokeszek a Duna Plazaban, akkor visszamentunk volna oda is.
Hozzateszem onnan azota sem kerestek minket, holott azt igertek 1-2 napon belul visszaszolnak...de ez minket mar nem is erdekel. :)
 
Szoval smart store 4ever! :)

Ezzel tehát véget ért a történet, biztos forrásból tudom, hogy Bonnie és Clyde azóta boldog Z10 felhasználók, lásd a fenti fotót.

süti beállítások módosítása