Nincs is jobb az ilyen nyári uborkaszezonban az év végén érkező BlackBerrykkel kapcsolatos kiszivárgott infókkal, képekkel foglalkozó posztok írásánál, szerencsére a BGR révén most is csurran-cseppen egy kép a kanadaiak új nagyágyújáról, az A10-ről, vagyis az Aristóról. És amikor azt mondom nagyágyú, akkor tényleg valami NAGYRA gondoljatok.

a10_leak.jpg

Az A10 Super Amoled kijelzője ugyanis 5 hüvelykes képátlójú, vagyis követi azt a divatos trendet, amit a mai csúcs-okostelefonok diktálnak, élükön a Samsunggal. A magam részéről már a Z10 4,2 hüvelykes paneljét is elég jónak találtam, az A10 esetében a gépelés biztosan könnyebb lesz a nagyobb kijelzőn, na meg jobban mutatnak rajta a fotók, videók meg weboldalak -- még akkor is, ha a BlackBerry eredetileg nem feltétlenül ezekről szól.

A képről egyébként túl sok minden nem derül ki, azon kívül, hogy formailag egy nagyobb, kevésbé szögletes Z10-ről beszélünk, aminek nem távolítható el az akkumulátora. A többi részletre az újabb fotók érkezéséig sajnos várni kell, de az már így is biztos, hogy az év végén megjelenő készülék a BlackBerry egyik igazi NAGY durranása lehet.

Via BGR.

Címkék: a10 aristo bb10
süti beállítások módosítása