A múlt héten a BlackBerry új szupertelefonjáról kiszivárgott első képpel zártam a hetet, most a kis olaszországi kiruccanás után pedig ugyanott folytatom, ahol abbahagytam: a BlackBerry A10-nél, vagy ahogy a kódnevén ismerik, Aristónál. A hét elején a készülék összes műszaki részletét nyilvánosságra hozták -- na nem a BlackBerry, hanem vélhetően egy hozzájuk igen közel álló illető, vagy netán illetők. Oh, várjunk csak, létezik olyan, hogy célzott kiszivárogtatás, szóval lehet, hogy mégis a BlackBerry volt! De lássuk is a mindent leleplező diát!

a10_specs.jpg

Anélkül, hogy minden sort külön magyaráznék, a BlackBerry A10 nagyon NAGY és nagyon ERŐS lesz, újdonság továbbá a beépített akkumulátor, valamint természetesen a BlackBerry 10.2-es OS. Érdekes, hogy bár a készüléknek óriási, 5 hüvelykes kijelzője lesz, a felbontás csupán 1280x720, vagyis kisebb a vízszintes sorfelbontás, mint a Z10 esetében. Cserébe viszont AMOLED-es kijelzőt kap az A10, vagyis ugyanaz a típusú, kvázi végtelen kontrasztú panel lesz benne, mint a Q10-ben.

a10_back.jpg

Az A10-nek egyébként a beépített akku ellenére állítólag levehető hátlapja lesz, ami mögé be lehet rakni a SIM-et és a microSD-kártyát -- legalábbis gyanús, hogy a telefon lepattintott hátlapjáról szintén kiszivárgott már egy-két fotó.

Én mondtam, hogy jönnek rövidesen részletek a Mega-BlackBerryről, és ezzel szerintem korántsincs vége, készüljetek az újabb adagokra!

Via CrackBerry.

Címkék: a10 leak aristo bb10
süti beállítások módosítása