A BlackBerry P'9981 Porsche Design máig a világ egyik legmegosztóbb telefonja. A BlackBerry 9900-ra épülő dizájntelefon szögletességével és agresszív gombsorával legalább annyi ember visszatetszését kiváltotta, mint hódolatát. Persze megszerezni csak az igazán kiváltságosak szerezhették meg, hiszen egy ilyen telefon az eleve nem túl olcsó alapmodell árának a többszöröséért kelt el, de a dizájncuccokkal ez már csak így van -- és akkor még nem beszéltünk a készülék gyémántokkal kirakott lux-lux-lux-luxus változatáról.

porsche_back.jpg

A BlackBerrynek és az osztrák Porsche Design tervezőcégnek (ami nem keverendő össze az autómárkával) a P'9981-et követően nem érkezett közös gyermeke, és bár egyesek szerint ez jól is van így, az a hír járja, hogy már úton van a család legújabb tagja. A pletykák szerint a szorgos osztrák tervezőmérnökök javában dolgoznak ugyanis az egyik BB10-es készülék speciális változatán -- hogy pontosan melyik telefonról van szó, azt egyelőre homály fedi, de nem lennék meglepve, ha ezúttal a teljes érintőkijelzős modellből készítene a dizájncég speciális verziót.

A Z10 esetében kiválóan lehet azzal játszani, hogy a műanyag burkolatot lecserélik a tervezők mondjuk egy fém-műanyag keretre, netán a hátlappal is kezdenek valamit, bár erre talán kisebb az esély, legalábbis a fém hátlap már csak az NFC-antenna miatt sem jó ötlet.

Szerinted milyen lehet majd az új Porsche Desing BlackBerry? Egyáltalán van értelme a BlackBerry részéről erőltetni ezt az irányt? Írd meg a kommentekbe!

süti beállítások módosítása