Manapság a kuponok elképesztő népszerűségnek örvendenek, legyen szó akár mekis hamburgerkuponokról, vagy valamelyik női magazin kuponváltozatáról vagy éppen a virtuális kuponokról. És hát miért pont alkalmazást ne lehetne vásárolni kedvezménnyel, virtuális kuponok, azaz kuponkódok segítségével?

promo.jpg

A BlackBerry sokáig adós volt azzal, hogy beillessze a kuponkódokat saját alkalmazás-piacterébe, ami rossz volt a vásárlóknak és rossz volt a fejlesztőknek is. Ennek azonban mostantól vége, a piactéren élesedett a kuponrendszer (a magyar fordításban ez valamiért a visszatérítési promóció nevet viseli), az első, kuponokkal megvásárolható alkalmazások közt pedig megjelent az MLB at Bat, ami mondjuk számunkra nem különösebben releváns, lévén az amerikai baseballiga appjáról van szó, na de sebaj, a lényeg, hogy az első száz vásárló, aki az "mlb1000" kuponkódot használja (idézőjelek nélkül), le tudja tölteni ingyen az egyébként 9 euróba kerülő programot.

A kuponkód beírása pofonegyszerű, a BlackBerry Worldben a kijelző teteje felől lefelé mutató ujjmozdulattal előhívhatjuk a felső menüt, ahol jobbról a második ikon takarja a kuponokat. Ebből következik, hogy a kuponrendszer (egyelőre) csak BB10-es telefonokon működik, azokon is csak akkor, ha a legfrissebb BlackBerry World kliens fut rajtuk.

süti beállítások módosítása