A BlackBerryk egyik tradicionális tartozéka a villogó piros LED, ami az üzenetek beérkezésére figyelmeztet, kivéve, ha ezt a funkciót az adott üzenettípusra vagy értesítésre letiltotta a felhasználó. Sokan nem tudják, hogy ez a LED nem csak piros fénnyel tud villogni, hanem gyakorlatilag bármilyen színben, ezt a hasznos kis funkciót pedig okos alkalmazások segítségével lehet szabályozni. Nekem ezek közül régi kedvencem a BeBuzz, a német Bellshare fejlesztőcsapat produktuma -- a program BB10-es verziójából nemrég készült egy ingyenes változat is.

bebuzzlogo.png

Nem mintha a fizetős alkalmazás olyan sokba kerülne, de tény, hogy nem mindenkinek van szüksége minden olyan funkcióra, melyet a teljes változat biztosít. Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, következzen a lista, avagy ezt tudja az ingyenes BeBuzz BlackBerry 10-re:

  • 2 kapcsolatra korlátozódó egyedi fényjelzés (be lehet állítani, hogy a főnöktől, vagy baráttól/barátnőtől érkező üzenetek, bejövő hívások stb. esetén egyedi LED-fénnyel jelezzen a telefon),
  • 7 LED szín, 1 DISO-szín (gyors villogtatás egymás után),
  • Facebook, Twitter és LinkedIn üzenetek egyedi LED-del jelzése,
  • Egyedi rezgések állíthatók be minden értesítéshez,
  • Hálózatlefedettség LED-es jelzése,
  • Akkutöltés LED-es jelzése.

És még sok minden más. Aki BB10-es telefont használ (meg az is, aki régebbit), annak a BeBuzz kötelező letöltés, pláne most, hogy már ingyenesen is elérhető. Szóval töltsétek le! Konkrétan innen:

BeBuzz free for BlackBerry

süti beállítások módosítása