Az utóbbi idők zord fellegei közt egy kis napfény látszik felderengeni a BlackBerry égboltján. A Cormack nevű amerikai tőzsdei elemző cég, a BlackBerry részvényét a BBRY-t, vásárlásra javasolt kategóriába sorolta. Tette ezt, hivatkozva az iparág jó kilátásaira és a BlackBerry 10 és BBOS7 eszközök jobb piaci eredményére, ami párosul a jobb vállalati eladásokkal is (ezek tudnak valamit, amit mi nem?!). A nagy pozitív előrejelzés mindenképp marad péntekig, amikor is a BlackBerry nyilvánosságra hozza majd a negyedéves eredményeit.

BBRY.jpg

Érdekes, hogy a sajtóval ellentétben a tőzsde egyáltalán nem osztja azt a véleményt, hogy a BlackBerry az utolsókat rúgná. Hiszen a három hónappal ezelőtti 5.44$-os mélyponthoz képest, mára a tízdolláros határt ostromolják a cég papírjai. Az is igaz, hogy a fénykorban, öt éve, volt ez a szám közel 150 dollár is.

Tehát fel a fejjel! Két völgy között mindig egy domb van. Úgyhogy lesz még szőlő, lesz még itt lágy kenyér. (bocs Juhász Gyula bá)!

*A cím természetesen nem minősül szakmai befektetési javaslatnak, szóval ha veszel részvényt, és mégis buksz vele, ne okolj minket!

Címkék: tőzsde bbry
süti beállítások módosítása