Április elején a BerryBolt hosszas előkészítést követően belefogott a BlackBerry teljes BB10-es portfóliójának a hazai forgalmazásába, méghozzá mindjárt nehéz súlyú szereplőként: kizárólag hivatalos beszállítótól származó, gyári jótállással érkező, ebbe a régióba szánt kártyafüggetlen készülékek kerültek be a kínálatba. Az érdeklődés a kezdetek óta meghaladta minden előzetes várakozásunkat, most pedig teszünk róla, hogy még vonzóbbak legyenek ezek a készülékek a számotokra.

BerrybBolt-logo-grey_medium.jpg

Mivel a hivatalos importőrnél a bevezetés óta eltelt időszakban a BlackBerryk ára valamelyest csökkent, úgy döntöttünk, hogy ezt továbbadjuk a vásárlóknak, így a teljes telefonkínálatra vonatkozóan csökkentettük a végfelhasználói árakat. Az új, 2014. május 23-tól érvényes árlista érvénybe lépése után a BlackBerry Z10 HSPA+ típus ára 3000 forinttal, a Z10 4G/LTE modell ára 1000 forinttal, a Q10 és a Q5 ára 2000 forinttal, a Z30 ára pedig 4000 forinttal csökkent. 

Az árak csökkentése mellett több új akción, meglepetésen is dolgozunk, abban bízva, hogy minél több meglévő és leendő BlackBerry-tulaj tisztel meg minket bizalmával. Figyeljétek a BerryBlogot és a BerryBoltot a részletekért, és ne feledjétek, hogy a BerryBoltban a telefonok mellett eredeti, gyári tartozékok széles választékát is megtaláljátok! 

A BlackBerry készülékeket itt találjátok a BerryBoltban. 

süti beállítások módosítása