Ma megint koncepció-napot tartunk a BerryBlogon, ezúttal az N4BB-nek, illetve a DHabkirk Designs-nek köszönhetően. Utóbbi készített ugyanis egy vizuális és technikai koncepciót arról, hogy szerinte milyen lenne a Z10 utódja, ami nem csak a BlackBerry-felhasználók szívét dobogtatná meg, hanem méltó versenytársa lehetne a mai csúcskategóriás, teljes érintőkijelzős készülékeknek. A koncepciónak még neve is van, Knightnek hívják, és így néz ki:

bb_knight.png

A dizájner álmaiban a telefonnak 4,5 hüvelykes, 1920x1080 pixeles kijelzője, 3000 mAh-s kivehető akkumulátora, 13 megapixeles hátlapi és 3 megapixeles előlapi kamerája van, valamint alumínium borítással rendelkezik -- hogy ez utóbbi hogy fér össze a kivehető akkumulátorral, azt nem teljesen értem, de szerintem ez esetben felesleges ilyen apróságon fennakadni.

Szóval ez a Knight, de mielőtt még nagyon belelkesednétek, szeretném lehűteni a kedélyeket, a BlackBerry ugyanis a közeli jövőben nem tervezi teljes érintőkijelzős készülék forgalomba hozását, leszámítva a Z3-at, ami nem annyira a Z10 utódja, sokkal inkább egyfajta Z30 light.

Via N4BB.

süti beállítások módosítása