Akit még mindig foglalkoztat a kínzó kérdés, hogy vajon mekkora lesz a BlackBerry Passport, nem lesz-e túl nagy, elfér-e a nadrág zsebében, vagy éppen a neszeszerben, az most ismét közelebb kerülhet pár lépéssel az igazsághoz. Bár még mindig nem tudjuk milliméterre pontosan, mekkora lesz a telefon (azt azért megsúgom, hogy ha van kéznél egy igazi útlevél, az sokat segíthet a méretek meghatározásában), most már legalább az alábbi fotók alapján azt lehet tudni, hogy nagy laposság mellé vékonyság (ha nem is pengevékonyság) társul.

A BlackBerry Passportot korábban már mások is próbálták összehasonlítani más modellekkel, de akkor még csak a telefon területéről lehetett képet kapni a méretpontos maketteknek köszönhetően. Egy titokzatos beavatott, seb997 azonban szerencsére a Twitteren elég sok infót kotyog el a BlackBestiáról az utóbbi időben, többek közt neki köszönhetők a fenti fotók is. 

Bár seb997 saját bevallása szerint nem egy műszaki tálentum, azért azt leírja, hogy az 1440x1440 pixeles, 4,5 hüvelykes képátlójú kijelző minden nemében páratlan képet ad, a Passport pedig olyan szupergyorsan és akadásmentesen futtat mindent, hogy csak ámul és bámul (mondjuk a teljesítménnyel az eddigi BB10-es készülékeknek sem volt problémája). 

Címkék: méret passport
süti beállítások módosítása