Amikor egy blog elindul, kevés kivételtől eltekintve nem az a cél motiválja a szerzőket, hogy egy héten belül világhírűvé váljanak (bár van erre is példa), a blog minden ellenkező híreszteléssel ellentétben egy rendkívül melós műfaj, már feltéve, ha komolyan, kvázi hivatásszerűen űzi az ember. És több, általam személyesen ismert, vagy olvasott blogger egybehangzó véleménye szerint még csak csajozni sem nagyon lehet vele. 

A BerryBlog idestova lassan négy éve az egyik munkahelyem, az elmúlt négy évben gyakorlatilag megszakítás nélkül, minden munkanapon frissülünk, függetlenül attól, hogy esik-e vagy éppen kánikula van, és az sem számít e tekintetben, hogy hogyan szerepel a BlackBerry a tőzsdén. Ez idővel meghálálja magát.

pi_toplista.jpg

A blog tegnap komoly mérföldkőhöz ért, átléptük a kétmillió lapletöltést, vagyis a 2010-es indulás óta ennyiszer töltötték be - töltöttétek be - a BerryBlog valamelyik oldalát. Ez a magyar viszonyokat ismerve óriási eredmény, különösen a BlackBerry magyarországi piaci súlyához viszonyítva! Köszi, hogy itt vagytok, hogy érdeklődtök, akkor is, ha csak hetente, vagy havonta néztek be, és persze akkor is, ha naponta többször!

És persze kösz mindenkinek, akik lehetővé tették, hogy a BerryBlog eljusson idáig: a társszerzőknek, a dizájnereknek, a Rackforest, valamint az Index csapatának, meg az Appleblog stábjának, akik nélkül ezeket a sorokat most lehet, hogy nem is olvasnátok.

süti beállítások módosítása