A BlackBerrynek - mint ahogy szinte minden márkának - voltak már jól és kevésbé jól sikerült marketingakciói. Ott van például az a se füle- se farka tavalyi együttműködés Alicia Keys-szel, akiről elég hamar kiderült, hogy sok köze nincs a BlackBerryhez. Ugyanebben az évben (tavaly) létrejött azonban egy sokkal gyümölcsözőbb szponzori együttműködés a Mercedes AMG Petronas Formula 1-es csapattal is, ami nem merül ki pusztán annyiban, hogy ott virít az egyébként időközben világbajnokká lett istálló versenyautóin a BlackBerry logó.

wolff.JPG

A Mercinél ugyanis tényleg használják a BlackBerryket, van a csapatnak saját flottája, a két pilóta óriás fanatikus, nemrég pedig Toto Wolff, a csapat motorsport-igazgatója kerek-perec közölte, hogy a vadonatúj BlackBerry Passportja gyakorlatilag kiváltotta a MacBookját. Wolff - akinek természetesen nem ez az első BlackBerryje - éppúgy QWERTY-megszállott, mint a legtöbb igazi fanatikus, és állítása szerint a "világért sem váltana" más márkára.

mercedes_amg_worldchampions.jpg

Az igazgatón és a két pilótán kívül egyébként a csapatnál még nagyjából 200-an használnak BlackBerryt (nem biztos, hogy mindenki ráfért a fenti képre), ezúton szeretnék gratulálni a jó választáshoz, na meg a csapatvilágbajnoki sikerhez, amire a koronát alighanem valamelyik Mercedes-pilóta egyéni világbajnoki címe fogja feltenni. De vajon melyiké?

Via PhoneDog.

süti beállítások módosítása