Ma nulla órától itthon is megvásárolható hivatalosan az Apple vadonatúj okostelefon-családja, az iPhone 6, melyet immár mindhárom mobilszolgáltató, illetve több hivatalos forgalmazó is értékesít. Annak rendje, s módja szerint idén is volt sorban állás több helyen, például az értékesítők körébe újonnan csatlakozó Telenornál is, mely frappáns módon oldotta meg, hogy a várakozás alatt gyorsabban (és hasznosabban) teljen az idő: minden vásárlót befizetett a Mammut bevásárlóközpont mozijába.

telenor_iphonesor.jpg

Míg a leendő iPhone 6-tulajok önfeledten szórakoztak, a sajtó képviselői és a PR-es csapat visszavonult egy kis ilyenkor szokásos networkingre, ami többnyire tetemes mennyiségű alkoholos és egyéb ital, valamint kaja elfogyasztásával jár együtt. Egyéb kötődéseimnek köszönhetően én is hivatalos voltam erre a találkára, ahol az egyik fő látványosságot a BlackBerry szolgáltatta.

passp_i6.jpg

Ahogy kitettem a nálam lévő Passportot az asztalra, a társaság egy emberként vetette rá magát a készülékre. "Ez az új BlackBerry?", "Úristen, ez mekkora!", "Hú, ez a billentyűzet baromi jó!", "Ez az elmúlt évek leginnovatívabb mobilja!", "De durva ez a kijelző!" - nagyjából ezekre a reakciókra emlékszem, mégegyszer mondom, egy iPhone launchon, ahol egyébként senkinél nem volt kéznél iPhone 6, és igazából nem is volt téma az Apple új mobilja.

Később fotózgattam is egy kicsit a Passporttal az üzletben, amikor a telenoros előfizetők átvették az első iPhone-okat, akkor is legalább ketten-hárman jöttek oda hozzám, azzal, hogy milyen telefon van a kezemben, illetve volt aki megjegyezte, hogy milyen szép a kijelzője és milyen jó képeket készít.

Azt meg gondolom nem fogjátok kitalálni, hogy a Telenor fogja-e forgalmazni a Passportot...

süti beállítások módosítása