Szerintem a BlackBerryk messze legmenőbb kiegészítője a gyári dokkoló, amivel a készülék úgy tölthető, hogy közben az íróasztal vagy az éjjeliszekrény dísze is egyben. Egyes, régebbi modelleken még külön érintkezők is voltak az ilyesfajta bölcsőknek, ma már ilyen egyik új BlackBerryn sincs, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek és soha nem is lesznek dokkolók az új típusokhoz.

syncpod_passport.jpg

A BlackBerry hivatalos európai viszonteladója az Ingram Micro, az ő árlistájukat böngészve találtunk rá a fent is látható termékre, a BlackBerry Passport Syncpodra, amiről egyelőre csak annyit tudunk, amit a neve is elárul, valamint hogy gyári, BlackBerry-tartozékról van szó (ez a cikkszámból derül ki). Meg, hogy jár majd hozzá egy USB-kábel is. 

Valószínűleg még ebben a hónapban boltokba kerül (a BerryBoltban biztos meg fogod majd találni), remélhetőleg hamarosan látunk róla majd valami képet is.

Frissítés: közben a CrackBerry rátalált a dokkolók fotójára, illetve nem mellékes szempont, hogy nem csak a Passporthoz, hanem a Classichoz is érkezik majd ilyen kiegészítő.

oem_passport_charging_docks.jpg

süti beállítások módosítása