Van úgy, hogy nincs elég kéz szabadon a telefonáláshoz, akár út közben, gyalogosan, akár autóban ülve -- ilyenkor jönnek jól a Bluetooth headsetek és kihangosítók, melyeket kényelmesen lehet csatlakoztatni a készülékhez vezeték nélkül, akár több méter távolságból is. A BerryBoltban ezért mostantól a profi headset-specialistának számító dán Jabra termékei is megtalálhatók!

jabra_bt2045.jpg

A minőségi hedsetekben és egyéb, Bluetooth-os kiegészítőkben utazó gyártó kínálatából egyelőre két headset és egy autós kihangosító került be a kínálatba. Ha egy egyszerű, de megbízható belépő headsetre van szükséged, az egyik legjobb választás lehet a Jabra BT2045, ha nagy hangsúlyt fektetsz a hangminőségre és a fokozott kényelemre, a Jabra EasyGO-t ajánljuk.

Autós telefonálásra pedig a napellenzőre csíptethető Jabra Drive beszerzését fontold meg, mely jól szűri a háttérzajokat, elképesztő sokáig húzza az akkumulátora, illetve ha le is merül, a mellékelt autós töltővel könnyedén, azonnal feltölthető.

Mindegyik Jabra termékre két év jótállás vonatkozik, és természetesen nem csak BlackBerryvel, hanem bármilyen más, kompatibilis készülékkel használhatod őket.

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

Címkék: berrybolt jabra
süti beállítások módosítása