KIFUTOTT AKCIÓ!

Az okostelefonok, köztük a BlackBerryk kijelzője az egyik legféltettebb kincsnek számít, nem véletlen, hogy az egyre ellenállóbb üvegek dacára sokan speciális védőfóliákkal igyekeznek megóvni a felületét a karcoktól, sérülésektől. Netán a sminkmaradványoktól. 

xpro.png

Ha még nincs kijelzővédő fólia a BlackBerryden, akkor lehet, hogy most jött el az ideje annak, hogy beszerezz rá egyet, azaz inkább kettőt, a BerryBolt új akciójában ugyanis a kiváló minőségű Xpro kijelzővédő fóliákból most egy csomag áráért kettőt kapsz! A méretpontos, ujjlenyomat-taszító fóliák csomagolásában részletes, magyar nyelvű leírást, valamint egy nedves és egy száraz törlőkendőt is találsz, így a felhelyezéssel sem lesz gondod.

Az ajánlat csak az Xpro márjákú fóliákra és 2015. március 22-én éjfélig, a webshopban leadott rendelésekre vonatkozik. Egy fóliát tegyél a kosárba, a másikat automatikusan mellétesszük a csomagodba.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása