A BlackBerry 10 gyakorlatilag az egyetlen mobil platform, melyre nem érhető el a kajapornósok és/vagy exhibicionista, 15 másodperc hírnévre vágyó júzerek kedvenc közösségi szolgáltatása, az Instagram. Ez még akkor is így van, ha az Instagram vitte be újra a popkultúrába az 1:1-es képarányú, agyonszűrőzött (de ettől még a legkevésbé sem művészi értékű) fotókat, és jelenleg több olyan BlackBerry is piacon van, aminek egyébként pontosan ilyen képarányú kijelzője van -- vagyis elméletileg ideálisak lennének egy kis instagramozásra.

ins10-banner.jpeg

Szerencsére azonban vannak kitűnő alternatívák, melyek alkalmasak a nem létező "gyári" app kiváltására, egyben azt is megmutatva, hogy minden rétegigényt ki lehet szolgálni, csak akarni kell. Ilyen például az inst10, mely tegnap kapott egy elég fontos frissítést.

A frissített app legfontosabb újdonsága, hogy immár videókat is lehet feltölteni vele a szolgáltatásba, igaz a galériából egyelőre nem, csak az alkalmazás saját videofelvevőjéből. Ezen kívül még egy csomó hasznos, elsősorban a videokezeléshez kötődő újdonság került a programba, na meg az elmaradhatatlan hibajavítások. Szóval ha te is Instagram-függő vagy, ezt az appot mindenképpen töltsd le a BlackBerrydre!

Az inst10 ingyenesen letölthető a BlackBerry Worldből erre a linkre kattintva.

süti beállítások módosítása