Létezik Los Angelestől északra egy okostelefonokhoz és tabletekhez kiegészítőket gyártó cég, mely azzal a céllal jött létre, hogy stílusosan kösse össze egymással a különféle kütyüket, és ezt most akár szó szerint is lehet érteni. Ők a TYLT, akik a piac felmérése során rájöttek, hogy a felhasználók nagy része retteg attól, hogy a mobilja lemerül, viszont a legtöbb töltő és hasonló tartozék olyan ormótlan, hogy nem szívesen mutatkozik velük nyilvános helyen az ember.

charge-sync-green.jpg

A TYLT az évek során bebizonyította, hogy egy mobilkiegészítő is lehet stílusos, hogy egy autós töltő, sőt, akár egy kábel is lehet cool. Mostantól már itthon is hozzájuthatsz a gyártó termékeihez, hiszen a BerryBolt kínálatában júniustól több TYLT termék is megtalálható, a nagyteljesítményű autós töltőktől kezdve a headseteken át az autós tartókig bezárólag.

A TYLT ráadásul nem csak divatozni akar, termékeit a legszigorúbb iparági szabványoknak megfelelően gyártja, mindez együttesen járul hozzá ahhoz, hogy a kaliforniai cég megoldásai több nyugat-európai és amerikai magazin tesztjében kifejezetten jól szerepeltek.

Csemegézz a TYLT megoldásaiból a BerryBoltban, ahol biztosan megtalálod a stílusodnak megfelelő kiegészítőt!

 A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása