KIFUTOTT AKCIÓ!

Ki gondolná, hogy Kanada, mint kvázi független állam pontosan abban az esztendőben - vagyis 1867-ben - született, mint az Osztrák-Magyar Monarchia? Bizony ám, ebben az évben négy tartomány (Ontario, Québec, Új-Skócia és Új-Brunswick) szövetségével létrejött a profi hoki, a juharszirup és a BlackBerry őshazája. Az ország az egyik legfontosabb nemzeti ünnepével tiszteleg eme momentum előtt július 1-jén, amihez ebben az évben csatlakozik a BerryBlog és a BerryBolt is.

canadaday.jpg

Ha nem is tűzijátékkal, vagy több száz ember által megformált óriás Kanada-zászlóval, de a magunk lehetőségeihez mérten igyekszünk a BlackBerryvel, illetve a BlackBerry-felhasználókkal együtt ünnepelni a mai napot, így egyedi akciónk keretében csak egy napig*, minden mobiltartozékot 10% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a BerryBoltban.

Ehhez a "CANADADAY" kuponkódot kell csupán beírnod a vásárlás során a megfelelő mezőbe (idézőjelek nélkül, csupa nagybetűvel, majd ne felejtsd el a Mentés gombot megnyomni), és a rendszer automatikusan jóváírja neked az összeget.

A kuponkódot egy vásárló csak egyszer használhatja fel, kizárólag raktáron lévő termékekre, vagyis jó lesz, ha sietsz, nehogy elkapkodják előled a kiszemelt portékát!

Boldog születésnapot, Kanada, boldog Kanada-napot, BlackBerrysek!

*A kuponakció kizárólag 2015. július 1-jén vehető igénybe, a megadott kód július 2-én 0 órától automatikusan inaktívvá válik.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása