Nagyjából egy héttel ezelőtt kerültek napvilágra legutóbb mindenféle grafikák, illetve egy bevallottan photoshopolt fénykép, melyekben az volt a közös vonás, hogy mindegyik a BlackBerry várva-várt új csúszkamobilját, a jelenleg csak Venice kódnéven ismert típust ábrázolták. A kiéheztetett rajongói tábor legnagyobb örömére, egyben a BlackBerry legnagyobb bánatára a hét végén újabb, szintén szerkesztett fotó került fel az internetre a telefonról, konkrétan ez:

venice_display.jpg

Mondjuk sok minden ezen a képen sem látszik, leginkább olyan ez a fotó, mintha egy Samsung Galaxy S6 Edge-et ábrázolna, amin a Samsung logót lecserélték BlackBerryre. A hasonlóság nem véletlen, hiszen a két oldalán lekerekített szélű kijelzőt a koreaiak gyártják, és adják el jó pénzért a BlackBerrynek, mint ahogy alighanem számos más komponenst is a telefonban (például memória, de azon sem lepődnék meg különösebben, ha a mobil processzorát is a Samsung gyártaná).

Szóval egy bazi nagy, lekerekített szélű kijelzőn kívül itt igazából semmit nem látni a telefonból, mondhatni a lényeg, a kijelző alá becsúszó fizikai billentyűzet megint kimaradt -- de van helyette virtuális billentyűzet, ami félig-meddig a megszokott BB10-es vonalat képviseli, de az alsó, szürke sávban lévő vissza nyíl roppant mód gyanús, illetve azt a korábbi pletykát támasztja alá, hogy a Venice bizony androidos mobil lesz, vagy legalábbis lesz valami köze a Google-féle Androidhoz. 

Tehát akkor már csak a billentyűzetről kéne valami elcsípett fotó, és akkor már tényleg mindent láttunk a Venice-ből, amit látni érdemes. De a hatodik érzékem azt súgja, hogy hamarosan egy ilyen felvétel is készülni fog a SamBerryről.

Via CrackBerry.

süti beállítások módosítása