KIFUTOTT AKCIÓ!

Ha egészen idáig kacérkodtál a gondolattal, hogy beszerezz egy prémium minőségű bőrtokot a BlackBerryhez, ne habozz tovább: a BerryBolt péntek éjfélig tartó akciójában* most a teljes PDair kínálatot jelentős kedvezménnyel érheted el, ráadásul most néhány vadonatúj sima bőrtokkal is kiegészült a választék!

pdair_classic_red.jpg

Ilyen például a BlackBerry Classichoz készült, eredeti bőrből készült sima bőrtok, mely elegáns vörös szegélyvarrással készült, és éppúgy kínál aktív funkciót, mint a gyári bőrtokok. A telefont a felső bevágásnak köszönhetően pofonegyszerű kivenni a tokból, ráadásul ez a rés nem takarja el a BlackBerryden lévő logót sem, így mindenki tudni fogja, milyen telefonod van, akkor is, ha a tokban tartva leteszed az asztalra.

A PDair választékában a fenti tokon túl természetesen a teljes, kurrens BlackBerry-kínálathoz (leszámítva a Passport Silver Editiont) találsz valamilyen sima bőrtokot vagy flip tokot, a teljes, akciós kínálatot itt éred el: PDair tokok a BerryBoltban.


Az akció 2015.11.20-án 23:59-ig, vagy a készlet erejéig tart, és csak a webshopban leadott rendelésekre érvényes.

A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

süti beállítások módosítása