Újra december van, ami hagyományosan ünneplős hónap, van itt Mikulás, karácsony, de még ezek előtt, december 1-jén BerryBlog és BerryBolt szülinap! A két tesó pontosan egy év különbséggel született, előbbi 2010-ben, utóbbi 2011-ben. Előbbi a hazai techblog-éra meghatározó tagjává nőtte ki magát, napi több ezer rendszeres olvasóval, utóbbi egy hobbiprojektnek induló kezdeményezésből komoly, felnőtt üzleti vállalkozássá érett, magánszemélyek és multinacionális cégek, valamint kormányzati intézmények sokaságával a vásárlói között. 

De koncentráljunk most a BerryBlogra elsősorban! Öt év borzasztó hosszú időnek tűnik, borzasztó sok munkával, lemondással és változással is jár. Bevallom, szerettem volna az ötödik szülinapot valahogy látványosan megünnepelni, mondjuk nyereményjátékkal, bérelt limuzinból pezsgőlocsolással, vagy legalább egy őrült sörbringázással, ahol mindenki teker, csak én nem, végül aztán az emlegetett munka mennyisége valamelyest keresztbe tett ennek. De ígérem, jövőre, amikor a BerryBolt lesz ötéves, mindent pótolunk!

keep-calm-and-read-berryblog.png

Mert hogy jövőre is itt leszünk, és már előre mondom, hogy a jövő év nem csak a BlackBerry, hanem a mi életünkben is további változásokat hoz majd, remélhetőleg mindenki javára. Egyelőre nem részleteznék ezek közül semmit, mindenesetre annyi biztos, hogy a továbbra is szép számú BlackBerry rajongótábor mellett számítunk sok (régi-)új rajongóra, új típusú tartalomra, egyszóval egy kis vérfrissítésre.

Köszi mindenkinek, aki az elmúlt öt évben bármikor benézett ide, gyertek vissza időről-időre, a BerryBlog pedig igyekszik a maga módján meghálálni ezt nektek! Bullshitnek tűnik, de nélkületek ez tényleg nem jöhetett volna össze.

Keep Calm, és olvassatok BerryBlogot!

süti beállítások módosítása