Az online informatikai szaksajtó egyik igazán üde színfoltjának tekinthető HWSW manapság a hírmagazin-jellege mellett számos, nem kevésbé színvonalas szakmai rendezvénynek -- konferenciáknak, képzéseknek -- is teret ad, szervezőként. Ezek közül néhány a BerryBlog olvasóközönsége számára is hordozhat értékes információkat, pláne, mivel némelyikért még fizetni sem kell. Mint például a lenti, április 5-i webinar esetében:

Mielőtt belevágnál az appfejlesztésbe: az ötlettől a validálásig


Nem minden ötletből születik életképes alkalmazás, hiába tűnik csábítónak a gondolat, hogy egyből beleugorjunk a fejlesztésbe. Erre sokan több száz munkaóra után döbbennek rá, pedig lenne mód, hogy még a munkálatok kezdetén megmutassuk az ötletünket a felhasználóknak, és a visszajelzések alapján eldöntsük, jó irányba haladunk-e, vagy sem.

hwsw_webinar.jpg

A prototipizálás rengeteg kellemetlenségtől kímélhet meg bennünket, ráadásul a mai eszközökkel egyszerűen és gyorsan végigzongorázható, erről mindenki meggyőződhet, aki április 5-én részt vesz a HWSW ingyenes online előadásán. Itt a budapest.mobile fejlesztői Facebook-csoport szabadúszó szakemberei lépésről-lépésre mutatják be ezt a folyamatot egy konkrét példa segítségével.


A 2 órás, gyakorlat-orientált workshop részletes tematikája a hivatalos weboldalon található, a megtekintése pedig egy regisztrációt igényel mindössze. Az előadásról felvétel is készül, így az utólag is visszanézhető majd.

Ha van rá időd, hallgasd meg, nem fogod megbánni!

süti beállítások módosítása