Rövid, de talán annál lényegesebb poszt következik, mindössze két olyan képpel, melyek az elmúlt percekben kerültek ki az internetre. Az első egy széteffektezett fotó, a második pedig egy szintén eltorzított render a BlackBerry két, idén várható újdonságáról, a Hamburgról (az első, önálló fotón), és a Hamburgról, valamint a Rome-ról.

Utóbbi QWERTY-érintőkijelzős hibrid lehet, és majd valamikor az év végén kerülhet a boltokba, míg a középkategóriás Hamburg nem kizárt, hogy hamarabb jön a vártnál. Ennyit egyelőre a pletykákról, jöjjenek a képek!

hamburg.jpg

hamburg_rome.jpg

A kiszivárgott képeken egyébként már a BlackBerry új logója virít a telefonokon, más részlet viszont nem nagyon látszik, esetleg mintha a Rome-nak a PRIV-hez hasonlóan lekerekített oldalú kijelzője lenne, de lehet, hogy csak az effektezés tréfál meg.

Persze aztán az is lehet, hogy ezek legfeljebb visszavont prototípus-tervek csupán, és már rég eldőlt, hogy az egészből nem lesz semmi, de ha engem kérdeztek, ezt a két Berryt még fogjuk majd a kezünkben.

A KÉPEK NEM HIVATALOS FORRÁSBÓL SZÁRMAZNAK, A HITELESSÉGÜK NEM GARANTÁLT!

Via Dylan Habkirk (C002026AA)

süti beállítások módosítása